Dikendalikan sepenuhnya oleh Dr. Hj. Tengku Asmadi T. Mohamad

cover

Untuk ikuti Kursus Online ini, anda hanya perlu masukkan Nama dan E-mel yang sah dalam ruangan kotak di sebelah kanan dan klik SUBMIT.

PENTING:

Setelah anda SUBMIT, satu e-mel akan dihantar ke alamat e-mel yang dimasukkan.

Dalam e-mel tersebut diberikan dua link.

LINK PERTAMA bagi memastikan e-mel anda sah dan betul. Klik link pertama ini untuk AKTIFKAN AKAUN ANDA.

Jika anda tidak klik link ini, anda tidak akan menerima apa-apa e-mel atau video daripada saya. Bukti keahlian anda sudah diterima ialah anda akan menerima e-mel UCAPAN TAHNIAH dari saya.

Link Kedua, untuk anda tamatkan program PERCUMA ini. Jika anda tersilap klik Link Kedua ini, anda hendaklah mendaftar semula.

Setelah lebih 20 tahun menjalankan kursus dan seminar motivasi untuk anak-anak, ramai ibu bapa yang meminta saya adakan kursus 'Parenting'. Alhamdulillah, banyak kali juga saya berjaya adakan. Namun, kekangan masa menyebabkan sukar untuk saya adakan selalu.

Sehubungan itu saya telah memutuskan untuk mengadakan kursus ini Secara Online, iaitu melalui e-mel dan video pendek.

Kursus Online ini membolehkan ibu bapa yang sibuk dan jauh mendapat tip-tip hebat yang dari saya. Malah anda pula boleh mengikuti program ini mengikut masa dan kelapangan anda sendiri. Anda teruja? Saya sebenarnya yang lebih teruja untuk bersama anda.

 

 

 

Sertai Group Power Parenting Online di sini:

https://www.facebook.com/groups/716385388505161/

Sertai juga Channel Telegram Power Parenting Onlinedi sini:

https://telegram.me/powerparenting

Jika anda mahukan kata-kata motivasi terus ke telefon bimbit daripada saya, sertai Channel Telegram Motivasi saya di:

https://telegram.me/drtengkuasmadi

 

PERHATIAN:

5 Modul Power Parenting PERCUMA hanya kepada 500 orang ibu bapa yang pertama mendaftar sahaja!

Berikut adalah kandungan untuk 5 Modul Kursus Power Parenting Online PERCUMA:

bullet MODUL 1 - Anak-anak itu unik, kenal pasti keunikan mereka. Hanya dengan mengenali kekuatan dan kelemahan anak-anak barulah ibu bapa mampu mendorong mereka.
bullet MODUL 2 - Anak saya malas belajar, apa yang boleh saya lakukan? Dalam kursus kali ini saya akan kongsikan 'Power Tips' untuk membantu anak anda belajar dan mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan.
bullet MODUL 3 - Anak-anak itu adalah Amanah Allah. Oleh itu adalah tanggung jawab kita sebagai ibu bapa untuk memastikan mereka dididik dengan cara yang terbaik.
bullet MODUL 4 - Gaya Keibubapaan. Ibu bapa mempunyai gaya yang unik dan tersendiri dalam mendidik anak-anak mereka. Persoalannya adakah gaya keibubapaan anda itu positif atau negatif? Jom sama-sama kita nilai.
bullet MODUL 5 - Kesilapan Lazim Ibu bapa. Sebagai ibu bapa memang kita mahu berikan yang terbaik buat anak-anak. Tetapi sedarkan kita, ada waktunya kita lakukan kesilapan tanya kita sedari. Bagaimana pula cara untuk memperbaiki kesilapan itu? InsyaAllah akan saya kongsikan.
bullet Semuanya ada 30 lagi video dan bahan emel yang mahu saya kongsikan bagi memastikan anda menjadi ibu bapa yang cemerlang! Jumlah video dan emel akan bertambah dari semasa ke semasa bagi memastikan anda menguasai Skil Parenting yang hebat.

Saya tunggu respon anda!

Bersama kita menjadi ibu bapa hebat,
DR. HJ. TENGKU ASMADI T. MOHAMAD
Public Speaker / Professional Trainer / Writer
Ph.D (Univ. of Qld), A.M.T.(Terengganu)

Blog: www.tengkuasmadi.com

Dapatkan AKSES SEGERA Terhadap Program Power Parenting - FREE!

Masukkan NAMA dan EMEL anda di bawah:
Nama
Email
Email Marketing by TrafficWave.net

ATTENTION!

Your privacy is SAVE. We will NEVER sell/rent/give away your information